Tanácsadó Akadémia

Újítsd meg a vállalkozásodat, arasd le a babérokat!

Professzionális üzleti tanfolyam tanácsadóknak, szakértőknek, oktatóknak, és a szolgáltató-szektor főszereplőinek – és azoknak is, akik ilyen vállalkozás indítását tervezik

A tanácsadók legégetőbb problémái általában a következők (megkérdeztem őket):

 • Milyen legyen a weboldal?
 • Legyen blog, vagy ne legyen?
 • Hogyan lehet a weblapra irányítani az érdeklődőket?
 • Hogyan lehet őket interakcióra bírni?
 • Mit kell csinálni a közösségi oldalakon?
 • Mit nem szabad csinálni közösségi oldalakon?
 • Mikor és mit posztoljunk az oldalra, a Facebookra?
 • Mi legyen a youtube csatornámon?
 • Hogyan kerüljek be a sajtóba, tévébe?

Holott ezek csak az online marketing problémák felszínei, az igazi üzleti kihívások, amikkel egy felelős, európai szintű tanácsadónak mindenképp érdemes szembe néznie:

 • Hogyan definiáljuk a piacunkat?
 • Hogyan érjük el a piacunkat?
 • Tisztázzuk: ki a legfontosabb a vállalkozásodban?
 • Milyen vállalkozási és adózási forma alkalmas a vállalkozásod számára?
 • Üzleti modell – üzleti terv – B2B és/vagy B2C?
 • Értékesítési- és marketing stratégia (aminek szűk részei a fentebb felsorolt problémák).
 • Milyen árakkal tudsz dolgozni?
 • Hogyan tudod bizonyos folyamataidat passzív pénztermelővé tenni?
 • Egy nem tanácsadó cég hogyan vonhatja be a tanácsadást a termékportfóliójába, és hova helyezze el azon belül?
 • Egy tanácsadó mit adhat még el a tanácsadáson kívül?
 • Hogyan építs bizalmat?
 • Hogyan építs márkát?
 • Hogyan építs piacot?
 • Követő, kihívó, vagy piacvezető akarsz lenni? (Legutóbbit javaslom.)
 • Mi a stratégiád a következő 5 évre?
 • És az önképzési stratégiád hogy fest?
 • Mi a helyzet az önismerettel, és olyan készségeiddel, amikről a többség azt gondolja, hogy azok egyszerű adottságok?
 • Hogyan állapítod meg az áraidat és hogyan kommunikálod azokat?
 • Mik a növekedés útjai és lehetséges kimenetei?
 • Mi a teendő akkor, ha egyszemélyes vállalkozás akarsz maradni?
 • Miért nem szabad beállni a “vizet prédikálok, bort iszom” tanácsadók sorába? (Akik mindig a suszter cipőjére hivatkoznak…)
 • Mi lehet a kiszállási stratégia?
 • Mi biztosítja, hogy a vevők mindig magas színvonalú szolgáltatást kapnak? (Súgok: minőségbiztosítás)
 • Mi garantálja, hogy a folyamatok a tanácsadói vállalkozásodban optimálisak? (Súgok: ezek nélkül észre sem veszed, ha a lejtőre kerülsz…)
 • Hogyan lehet kikerülni a külpiacokra?

Látod már, hogy miért olyan pokoli nehéz sikeresnek lenni, ha csak a honlapoddal, meg a Facebook rajongói oldaladdal foglalkozol? Hiszen ha csak honlapod van, meg Facebook oldalad, akkor gyakorlatilag csak egy slusszkulcsod van, autó nélkül!

Természetesen megértem, hogy a látszólag gyors eredményeket hozó online marketingre koncentrálod az erőidet, hiszen egyrészt a csapból is az folyik, hogy csak az ezzel kapcsolatos tuti infókra van szükséged, másra már nem is, másrészt pedig tényleg szükséged van rá, csak ez még édeskevés lesz.

A Tanácsadó Akadémián sorra veszünk minden olyan témakört, amik nélkül egylábú széken billeg a vállalkozásod, velük együtt viszont valami csodálatos történik: megnyílnak a kapuk, kitágul a világ, és sokkal több vevőd és pénzed lesz, mint álmodni merted volna.

A Tanácsadó Akadémia egy 2 hónapos online tréning, melyet Vidi Rita vezet.

Vidi RitaKi ez a Vidi Rita és miért érdemes rá hallgatnod? 
Rita 11 évig volt minőségbiztosítási tanácsadó egy autóipari beszállító cégnél, amely időszak alatt Six Sigma Green Belt-ként folyamatoptimalizáló projektekben is részt vett a cégen belül, majd saját vállalkozásba kezdett, a pelenkázóasztal mellől. Ez első években kezdő számítógép felhasználókat oktatott a számítástechnikai hétköznapi rejtelmeire az Interneten, majd a hosnok.hu oldalon nőknek adott életvezetési tanácsokat (bár ezt soha nem így nevezte). Női célközönségnek három könyvet írt: időgazdálkodásról, célok kitűzéséről és megvalósításukról, és a tehetséges gyermekek szeretetteli “neveléséről”. 2013-ban indította el jobb agyféltekés kreatív írás képzéseit, ugyanezen évben az Év Vállalkozója díj talált nála gazdára. Jobb agyféltekés kreatív képzéseit immár franchise rendszerben is hozzáférhetővé tette, és a következő 5 évben az egyik fő célja az, hogy minden oktatási témában megjelenjenek a jobb agyféltekés, tanulóbarát, élményközpontú képzések.

Ritára akkor érdemes hallgatnod, ha szereted, hogy a kreativitás mellett ott van a racionalitás is, és mindkét agyféltekédet kiaknázhatod.

Kiknek való a Tanácsadó Akadémia?

Azoknak, akik legalább a következő 3-5 évre terveznek vállalkozást – tanácsadóit vagy nem klasszikus tanácsadóit, de szándékoznak beemelni a tanácsadás valamelyik formáját a portfólióba -, és akik elkötelezettek a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása, és a komoly bevételek iránt.

Kiknek nem való a Tanácsadó Akadémia?

Azoknak a vállalkozásoknak, amikben már éppen kihunyóban van a tűz, és még egy utolsó mentsvárat keresnek. Ez az anyag nem a következő két hónap túléléséről szól, hanem a következő évekről egyre emelkedő színvonaláról – mind szellemi, mind anyagi, mind vállalatirányítási szempontból.

Miről lesz szó az online tréningen?

27 leckében az összes, fentebb felsorolt témakört és problémát végigvesszük. A Tanácsadó Akadémia teljes időtartama alatt szabadon kérdezhetsz, és a három hónap végére közös erővel megépítjük alád a slusszkulcshoz tartozó autót.

A leckék mindig hétfőn, csütörtökön és szombaton kerülnek fel a tréning zárt oldalára, tehát hetente három leckét kapsz, és a hozzáféréseddel tudsz majd belépni, hogy elolvasd/meghallgasd.

Miről nem lesz szó az online tréningen?

Nem lesznek képernyővideók és fotók arról, hogy mikor hova kattints és mit hogyan állíts be. Erre vannak más képzések, máshol.

A Tanácsadó Akadémia online tréning a rendszerről szól, és a stratégát ébreszti fel benned, nem pedig a végrehajtót. Ha úgy tetszik: többet fog dolgozni a jobb agyféltekéd, mint a bal, de ezt tőlem már megszokhattad ;).

Fontos időpontok:

Tanácsadó Akadémia online tréning kezdő időpont: 2015. június 22. (hétfő)
Tréning befejező időpontja: 2015. augusztus 22. (szombat)

Utolsó jelentkezési nap: 2015. június 18. (csütörtök)

Ár és kedvezmény!

A Tanácsadó Akadémia online üzleti tréning részvételi díja: 49900,- forint.

Gyakran ismételt kérdések

“Mi történik, ha hétfőn-csütörtökön-szombaton nem tudok a gépnél lenni?”

Az online képzésnek ez a zsenialitása: a leckéket akkor veszed át, amikor akarod, amikor ráérsz, amikor van hozzá motivációd. Akár több leckét is átvehetsz egyszerre, tehát ha neked olyan az időbeosztásod, akkor hetente egyszer is elég benézni a zárt felületre. A kérdéseidet is akkor teheted fel, amikor csak akarod, nincsenek időbeli korlátok.

“Milyen formátumúak lesznek a leckék?”

Szöveges és hang formátumúak leginkább, ábrákkal illusztrálva (nyugalom, a diagramokat én sem szeretem túlzottan, leginkább más jellegű illusztrációra számíthatsz).

“Letölthetem majd a leckéket?”

Igen.

“Meddig lesz hozzáférésem a zárt oldalhoz?”

A tréning befejező napja utáni 1 hónapig. Emailben ezek után is kérdezhetsz majd, csak a zárt felületen nem. Addigra le tudod menteni az összes leckét.

“Milyen extra készségekre vagy felszerelésre van szükség a tréningen való részvételhez?”

Semmi extrára: böngészőre, internetre. A leckéket mobilról is tudod majd olvasni-hallgatni, persze erre most nem merek előre megesküdni, mert ahány mobil, annyi szokás, de az oldal mobilbarát lesz, az biztos.

“Mikor indul legközelebb?”

2015. októberében indul a következő Tanácsadó Akadémia.

BÓNUSZ AJÁNDÉK!

A nagy Facebook leleplezés – ezt imádni fogod!
facebook leleplezés algoritmusMindannyian tudjuk, hogy milyen fontos platform a Facebook, mennyire megkerülhetetlen felület, és mennyire nem egyszerű jól érvényesülni milyen sok időt és pénzt el lehet ott tölteni és költeni. Azt szokták mondani, hogy a kommunikációt a piacodhoz kell igazítani, de az az igazság, hogy fény derült arra, hogy ez kamu. Az emberek minden célközönségben emberek. Egy algoritmus segítségével nemrég kielemeztettük a hazai Facebook-és marketingszakértők Facebook oldalát, és rengeteg sikeresnek mondott/gondolt Facebook oldalt, és tátva maradt a szánk a döbbenettől.
Ezeket az infókat, amiket az algoritmus segítségével gyűjtöttünk és elemeztünk, veled is megosztjuk a Tanácsadó Akadémián. Már ez az információ sokkal többet ér, mint amennyibe a tréning kerül, mert ebből kiderül, hogy egyáltalán nem úgy működnek a dolgok, ahogyan ezeket tanítják… Ja, és bocsánat: ebből persze az is kiderül, hogy MI MŰKÖDIK!
(Külpiaci Facebook oldalak elemzése zajlik, információk erről egy másik tréningen lesznek :))

Te vagy a vezér?

A vállalkozók – kezdők és profik egyaránt – többsége abban a hitben él, hogy elég egy jó ötlet, és  majd dől a pénz. Sajnos ez nem így van a valóságban – elég csak megnézni a feltalálók anyagi helyzetét -, de tudod te ezt magad is nagyon jól.

A szolgáltató szektorban, amikor vállalkozóként rendszeresen személyesen találkozol az ügyfelekkel, sokkal profibbnak kell lenned, mint egyszerű webshop tulajdonosként.

Tanácsadóként, szakértőként nem lehet mindent automatizálni, digitális síkra terelni, és közben nem elég vérprofinak és tiszteletre méltónak lenni, annak is kell látszani.

Ehhez egy nagyon összetett rendszerre van szükség, amit csak egyszer kell felépítened, utána már csak finomhangolásokra lesz szükség, és olajozottan, európai színvonalon működik majd. Ez azért is fontos, mert anélkül nem tudsz külpiacokra kilépni.

A minőségbiztosításban 13 évet tanácsadóként eltöltött vállalkozóként azt gondolom, hogy a magyar vállalkozások problémái rendszerszintűek. Nincsenek stratégák, csak taktikusok vannak. Nincsenek a nagy sakktáblán vezérek-királynők, csak gyalogok. Néha egy gyalognak is beüthet a tuti biznisz, de hogy fogalma sincs arról, hogy mitől lett sikeres, az halálbiztos.

Te a vezér legyél a piacodon, ne a közkatona!

Kizárólag magyarországi lakcímet és számlázási címet tudunk elfogadni az EU-s áfatörvény miatt!

Email*
Név*
Postacím*
Telefonszám*
Cégnév
Székhely
Iparág, szakterület*
Elfogadod a jelentkezés feltételeit?*


Kizárólag magyarországi lakcímet és számlázási címet tudunk elfogadni az EU-s áfatörvény miatt!

A JELENTKEZEM A TRÉNINGRE>> GOMB MEGNYOMÁSÁVAL ELFOGADOD AZ ALÁBBI SZERZŐDÉSI – JELENTKEZÉSI – FELTÉTELEKET:

I. TITOKTARTÁS

a.) A tréningre való jelentkezéssel elfogadod azt az alapvető titoktartási szabályunkat, mely szerint a tréningen tanultakat kizárólag a saját üzleted építésére használod fel.

b.) A tréningen tanultakat nem használod fel hasonló tréning létrehozására, vagy a módszertan továbboktatására.

c.) A módszertanról semmilyen konkrét információt nem szolgáltatsz ki harmadik félnek.

II. JOGI HÁTTÉR

1.  Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.
2.  A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.
3.  A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással a HősNők Kiadó Bt.-vel kötöd.
(2173 Kartal Dobó utca 30. Asz: 22391018-1-13, Email: ugyfelszolgalat@kreativiras.com)
4. A számlázás elektronikusan történik, emailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát, a fizetés teljesítése után. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.
5. A vállalkozás panaszkezelési módja emailben történhet (ugyfelszolgalat@kreativiras.com)
6. A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Pest Megyei Békéltető Testület
1119 Budapest, Etele út 59-61. II. em. 240.
7. A szolgáltatás ára 2015. május 29-éig történő jelentkezés esetén 39900,- forint, 2015. május 30 és 2015. június 18-a közötti jelentkezések esetén pedig 49900,- Ft a részvételi díj.
8. Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a leckék felkerülési időpontján módosítsunk.

9. Tárhelyszolgáltató: 3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11 hostcontact@megacp.com

II. FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

1.) Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés.

2.) Fizetési adatok (ne utalj és egyéb formában se fizess addig, amíg nem jelentkeztél!):
2a.) Banki átutalás vagy befizetés:

HősNők Kiadó Bt.
OTP 11742166-20104333

2b.) Külföldről való utaláshoz:

Bank Swift kód: OTPVHUHB

IBAN számlaszám: IBAN HU31117421662010433300000000

III. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS FELMONDÁSI JOGRÓL

1.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSE ELŐTTI ESETBEN

A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződésfelmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges emailben jelezheted a ugyfelszolgalat@kreativiras.com címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

2.) A SZOLGÁLTATÁS TELJESÍTÉSÉNEK MEGKEZDÉSE UTÁNI ESETBEN

A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.Összegezve: a rendelet értelmében a tréning megkezdése, tehát 2015. június 22-e után már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

IV. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

A RitArt Academy tréningjeinek jogtulajdonosa Vidi Rita, a módszer kitalálója és kidolgozója,  és a HősNők Kiadó Bt., a tréningek szervezője és a kiadványok felelőse.

V. ELÉRHETŐSÉGEK

ugyfelszolgalat@kreativiras.com – 06-209-816-934 (Tóth László)