Vidi Rita 7 leggonoszabb pillanata

Muhahaaaaa 🙂

És ezek a pillanatok folyamatosan és az örökkévalóságig tartanak:

  1. Amikor azt mondja neked, hogy ha nem akarsz hadvezér lenni, akkor örökre közlegény maradsz a lövészárokban, és te leszel az első, akit a harcban le fognak lőni.
  2. Amikor azt mondja neked, hogy buta vagy, ha állandóan felülsz a „legújabb marketing trendek” vonatra, és azt hiszed, hogy az visz is valahova.
  3. Amikor arról beszél, hogy az a fránya szöveg fog eladni, nem a csillivilli honlap, és nem a képek, amikkel a grafikusok vakítanak.
  4. Amikor hülyeségnek titulálja azt a tulajdonságodat, hogy már vagy tíz éve folyamatosan csak tanulod a vállalkozást, konferenciáról konferenciára jársz, könyvet könyv hátára halmozol, de használni még mindig nem használtál belőlük semmit, és nyilvánvalóan nem is fogsz.
  5. Amikor állandóan azt szajkózza, hogy egyszerűen csak vissza kell térni az alapokhoz – problémák és vágyak -, és nem kell túlbonyolítani a kommunikációt.
  6. Amikor a célok és a tervek fontosságát hangsúlyozza, ahelyett, hogy egyszerűen csak megmondaná, mi a bánatot írj a sales levélbe.
  7. Amikor beszól, hogy „drága életem, ezt se úgy csináltad, ahogy mondtam” – és nagyon jól tudod, hogy igaza van.

Ezek a legdurvább pillanatok. De akik túlélték, azok mind erősebbek lettek. 🙂

Amúgy pedig: ki ez a Vidi Rita és mit tett le az asztalra?>>

 

About vidirita

Vidi Rita, kezdő és újrakezdő vállalkozások stratégiai tanácsadója. Gondolkodásmód formáló tanácsokkal, ötletekkel, megoldásokkal, könyvek írásával, online tanfolyamok szervezésével foglalkozom, hogy Te sikeresebb lehess. 2013 óta a Balaton-felvidéki Nemzeti Oktatási Nevelési Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke vagyok, és persze a RitArt Academy nemzetközi projekt vezetője.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *