A videó, ami után büszke leszel arra, hogy magyar vagy

Ezt meg kell nézned! Hogy mikre képesek a véletlenek! Gyanútlanul keresgéltem a TED videók között, amikor megláttam egy ilyen előadás címet: The life-long learner. Hopp, gondoltam, ebbe belenézünk, hiszen az élethosszig tartó tanulás az gyakorlatilag az élet értelme, és arra bíztatok mindenkit, hogy mindig legyen nyitott az új dolgok megismerésére. De ami a kattintás után történt, arra én sem voltam felkészülve!

Azt gondoltam, hogy egy amerikai vagy angol úriember majd ad néhány támpontot arról, hogy Amerikában vagy Angliában hogyan gondolkodnak az emberek az élethosszig tartó tanulásról, de amikor megszólalt magyarul, majdnem leestem a székről.

És amit utána kezdett el mesélni, attól teljesen paff lettem. Hol nevettem, hol lúdbőröztem, hol meg könny szökött a szemembe, de tény: ha ezt a videót megnézed, utána jobb érzés lesz magyarnak lenni.

Próbáld ki, hogy nálad hogy működik! 🙂

 

About vidirita

Vidi Rita, kezdő és újrakezdő vállalkozások stratégiai tanácsadója. Gondolkodásmód formáló tanácsokkal, ötletekkel, megoldásokkal, könyvek írásával, online tanfolyamok szervezésével foglalkozom, hogy Te sikeresebb lehess. 2013 óta a Balaton-felvidéki Nemzeti Oktatási Nevelési Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke vagyok, és persze a RitArt Academy nemzetközi projekt vezetője.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *